Heuj! Wij zijn ‘Onderneming van het jaar’!

Dennis Stoelwinder

Ik kan er een lang verhaal van maken, maar doe dat lekker niet. We hebben gisteravond gewonnen in de categorie “Onderneming van het jaar” van Ondernemend Alkmaar! Je zult het begrijpen: Holder juicht nog even door.

Holder zoekt Holderianen

Roaring twenties

Het jaarlijkse gala stond dit jaar in het teken van ‘the roaring twenties’. Een bewogen periode waarin mode steeds uitdagender werd. Een tijdperk die de Holderianen op het lijf geschreven is. Zo verdient onze Manager development Bryan een prijs voor zijn geniale outfit.

bryan 2

Alkmaar IT-hotspot

De kracht van de broers Tim en Chris zit in hun Westfriese eigenwijsheid. Met de verhuizing naar Alkmaar in maart van dit jaar is de eerste stap gezet in hun visie voor de regio: Alkmaar op de kaart zetten als IT-hotspot in Nederland. Met de Hub als broedplaats voor deze visie en de titel ‘Onderneming van het jaar’ op zak is het fundament voor deze visie gelegd.

En de winnaars zijn...

Sinds vanochtend heeft het unieke bronzen beeld, gegoten door Alkmaarse kunstenaar Rob Houdijk een speciale plek in onze prijskast. Uit een lijst met 2.000 ondernemingen zijn wij samen met Van Til Interieurs overgebleven in de categorie ‘Onderneming van het jaar’. De winnaars in de drie categorieën op een rij:

  • ‘t Hekeltje - Ondernemer van het jaar
  • Stadsstrand de Kade - Retailer van het jaar
  • Holder - Onderneming van het jaar

bros

Onze marketingheld Lisanne deed live verslag van het gala:

Tot en met het laatste moment was het spannend. Van Til Interieur staat voor eeuwen lang traditioneel ondernemerschap en is een begrip in Alkmaar. Wij vertegenwoordigen vernieuwing en zijn een nieuwe speler in de regio. We zijn superblij met de winst en waarderen dit warm welkom in Alkmaar enorm.

Diepe buiging voor iedereen die voor ons gestemd heeft en grote hulde voor de organisatie van Ondernemend Alkmaar die een tot in de puntjes verzorgd gala heeft georganiseerd.

winner

We groeien hard! Groei je met ons mee?

Het succes van Holder ligt bij de samenwerking van alle Holderianen bij elkaar. Een gezellige vriendengroep met een nuchtere en bovenal hardwerkende mentaliteit. Denk je dat jij het team Holderianen kunt versterken? Bekijk onze vacatures hier. 

Mis niks meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Dennis Stoelwinder

Contentmarketeer

Tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de HvA verdiepte Dennis zich in de wereld van innovatie. Als Contentmarketeer bij Holder zet hij met veel plezier deze lijn door en neemt hij je mee in het tijdperk van de digitale transformatie.