Even voorstellen...Marjolein!

Dennis Stoelwinder

Als de enige dame houdt Marjolein zich sinds oktober 2017 prima staande in het mannelijk salesteam. Na haar opleiding Commerciële Economie ging zij direct aan de slag bij Holder. Als business development manager is ze elke dag in contact met mensen die ze naar ‘the next level’ helpt. Samen met de klant op een creatieve, innovatieve en inspirerende manier mooie applicaties ontwikkelen, vindt Marjolein het toffe aan het werken bij Holder.

Klassiek liefdesverhaal

Geboren en getogen in de Beemster was het nooit de bedoeling om ooit uit het dorp te verhuizen. Maar, zoals dat vaak gaat in de liefde, heeft zij de Beemster verlaten om bij de man haar dromen te wonen in Ursem. Door actief mee te doen in de gemeenschap en deelname aan verschillende vrijwilligersactiviteiten  is zij volledig ingeburgerd. “Ik zit hier helemaal op mijn plek!”

New call-to-action

Toch is het allemaal niet zo zeker dat ze op deze plek blijft zitten. Haar droom is namelijk om over tien jaar, samen met haar vriend, een mooie grote boerderij te kopen in Nederland of in het buitenland. In de grote tuin loopt een halve dierentuin en in de extra kamers komt een Bed & Breakfast.

Een bestemming voor een bonus van een miljoen euro heeft ze dan ook gelijk paraat. Dit gaat rechtstreeks naar de B&B boerderij.

Gezelligheid en een biertje

Het leven van Marjolein bevindt zich in rustiger vaarwater. In het weekend doet ze de boodschappen en maakt ze het huis spik en span. Toch is er her en der nog ruimte voor een feestje. Op zwoele zomeravonden nodigt ze vaak haar vrienden uit om gezellig in de tuin, bij de houtkachel, een biertje te drinken. Mooi leven, toch?

Feestjes zijn eigenlijk wel een rode draad door het leven van Marjolein. Haar favoriete Holderiaanse moment is, niet geheel verrassend, het FaaS festival van een paar weken geleden. Verkleed als Pippi Langkous, omringd door gezellige collega’s en uiteraard een biertje in de hand maken dit een avond om nooit te vergeten!

“Echt supergaaf dat letterlijk alle collega’s verkleed waren als hun favoriete superheld! Ik heb een gezellige en mooie avond gehad!”

Doe maar gek

Voor de gouden tip van Marjolein verlaten we de Westfriese polder en gaan we naar Zuid Afrika. Tijdens de lange reis naar de warmte luistert ze naar klassiekers van AC/DC, Guns ‘N Roses en Johnny Cash. Eenmaal aangekomen in Zuid Afrika schiet het adrenalinepeil snel omhoog. De gouden tip van Marjolein is namelijk Ziplining! “Dat was echt gaaf! Op 300m hoogte de leegte inspringen aan een kabel was wel spannend, maar zeker een aanrader!” Dit verklaart ook gelijk het levensmotto van Marjolein. Dat is namelijk: Doe maar gek, iedereen is al normaal genoeg!

New call-to-action

Mis niks meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Dennis Stoelwinder

Contentmarketeer

Tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de HvA verdiepte Dennis zich in de wereld van innovatie. Als Contentmarketeer bij Holder zet hij met veel plezier deze lijn door en neemt hij je mee in het tijdperk van de digitale transformatie.