Even voorstellen...Joris!

Dennis Stoelwinder

Met de groei van Holder is Joris met zijn 1 jaar en 8 maanden in dienst zowat een oud gediende. Na zijn opleiding ging Joris gelijk bij Holder aan de slag. Als account executive helpt hij bedrijven innovatieve ideeën te vertalen naar een gaaf nieuw product. De dynamiek bij Holder geeft hem veel plezier in zijn werk.

“Met name de diversiteit aan oplossingen, de weg die wordt bewandeld tijdens het traject en de nieuwe mensen die ik leer kennen geven
een onwijze kick.”

De Wolf van Medemblik

Wie Joris zegt, zegt geld. Commercieel gezien is zijn motto “money never sleeps” en in zijn vrije tijd is dat “think, win, win”. Als het iets goed voor de ander oplevert, is dat vaak ook zo voor jezelf. De favoriete film van Joris is, hoe kan het ook anders, The Wolf of Wall Street.

Holder zoekt Holderianen

Praten en debatteren is iets wat Joris met de paplepel is ingegoten. Hij wist vroeger al snel dat hij interesse had in economie. Tel daarbij op dat hij sportfanaat is en de keuze voor sportmarketing is niet meer dan logisch.

Over 10 jaar geeft Joris leiding aan een salesafdeling met minimaal 30 medewerkers die hij aanstuurt om alleen maar beter en beter te worden. Er is altijd ruimte voor verbetering en hij denkt daardoor juist een inspiratie voor mensen te zijn.

Medemblikker in hart en nieren

Hoe ambitieus Joris ook is, een ding is zeker. Verhuizen naar Wall Street of het financieel centrum van Londen zit er niet in. Zijn hartje behoort toe aan het rustige stadje Medemblik. De combinatie van ruimte, rust, jarenlange vriendschappen en binding met de gemeenschap maken dat Joris er nooit meer weg gaat. Medemblik is volgens Joris klein genoeg om goede persoonlijke contacten te hebben, maar groot genoeg om in de basis te genieten van wat een stadje nodig heeft.

Hij rijdt dan ook liever 45 minuten naar zijn werk, zodat hij ‘s avonds de dingen kan doen met wie hij dat het liefste doet. Met muziek van The Red Hot Chili Peppers, Guns ‘n Roses en Eminem door de speakers is zo’n ritje overigens zo achter de boeg.

Het weekend wordt vooral besteed aan voetbal kijken, discussies voeren en veel leuke dingen doen met zijn vriendengroep. Voor sportactiviteiten met een hapje en drankje zijn de jongens altijd wel te porren.

164,7 graden celsius

Joris komt uit een echte horecafamilie. Op verjaardagen gaat het eigenlijk alleen maar over de juiste temperatuur van het vet, de ideale baktijd van een frikandel en de beste manier om een bitterbal te eten. Het motto van Joris is dan ook:

Het leven is bitter, het leven is zuur, alles smaakt beter uit de frituur!

Naast de frituurtip van Joris raadt hij ook aan om echt eens de klokken te luiden in je eigen gemeente. Zorg dat je beslagen ten ijs komt, want de bel is drie bij drie meter en je moet er zeker met 100 kilo aan hangen om er een beetje beweging in te krijgen.

Het leven is genieten en draaideuren ontwijken

Joris is een levensgenieter en zijn leven is gevuld met mooie momenten, maar als hij daarbij kan optellen dat hij ooit spontaan een miljoen euro op de bank heeft staan, blijft de wolf bij zinnen. Hij zou direct de hypotheek op het huis van zijn ouders aflossen en nog een huis kopen. Vastgoed is volgens Joris een goede investering, zeker omdat hij dan niet het miljoen opmaakt aan frikandellen en superieur frituurvet.

Is er dan niks wat Joris uit zijn evenwicht haalt? Zeker wel. Hij is als de dood voor draaideuren. Best lastig als je bij klanten op bezoek gaat.

Holder zoekt Holderianen

Mis niks meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Dennis Stoelwinder

Contentmarketeer

Tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de HvA verdiepte Dennis zich in de wereld van innovatie. Als Contentmarketeer bij Holder zet hij met veel plezier deze lijn door en neemt hij je mee in het tijdperk van de digitale transformatie.