Feestje! Popronde @ de Hub: kom je ook?

Lisanne Steenis
Lisanne Steenis 23 Oct 2018

De popronde komt weer naar Alkmaar en dat vinden we leuk! Zelfs zo leuk dat dit keer ook vier acts bij ons in de Hub te gast zijn. De timetable van deze geweldige line-up is:

  • 17:45 - Gyo Kretz - OORtalent
  • 18:45 - Abee
  • 20:15 - Sheila & The Kit (3voor12 talent)
  • 21:30 - BAPTIST

New call-to-action

Best een goeie line-up, toch? Dus, ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe de Hub er van binnen uit ziet, of wil je gewoon lekker muziek luisteren in een relaxte sfeer? Kom gezellig langs. Vinden we leuk en jij waarschijnlijk ook. Het is dan natuurlijk wel handig als je weet: wie, wat, waar:

Een Hollands rondje pop

De Popronde is een rondreizend muziekfestival dat elk najaar van half september tot en met eind november plaatsvindt in circa 40 steden in Nederland. In elke stad treden tussen de 25 en 75 bands en artiesten op in poppodia, cafés, bars, galeries, kerken en andere unieke locaties.

De entree is helemaal gratis en we hebben een bar. Dus kom gezellig langs, doe een drankje, waag een dansje of geniet gewoon van de muziek. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de Hub.

Wil je alvast in de stemming komen? Check hier de Spotify playlist met de beste nummers van onze artiesten.

Tot 9 november!

Mis niks meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Lisanne Steenis

Marketing manager

Lisanne Steenis is Marketing manager bij Holder. Na haar master Persuasieve Communicatie aan de UvA ontstond de passie voor de dynamische wereld van online marketing & growth hacking.